Seksinovellit suomi24 seksiä netistä homoseksuaaliseen

seksinovellit suomi24 seksiä netistä homoseksuaaliseen

Vierelläni divaanilla istuva Eero täytti lasini jälleen, ojensi sen minulle ja vaati saada Monan tyhjän lasin kierrokselle. Tyttö itse kujersi Mariuksen ahtaanoloisessa kainalossa kasvot poikaystävänsä kaulaa vasten, todennäköisesti suunnitellen tulevaa yötä. Eero vilkaisi minuun ja virnisti, tämä oli jo tuttu kuvio. Yht'äkkiä hänen silmiinsä syttyi huippuhyvästä ideasta kertova palo. Mun laskutaitojen mukaan meillä on liian vähän kauniimman sukupuolen edustusta. Siis jos niistä laskutaidoista enää voidaan puhua Hetken seuraavaa siirtoa mietittyäni kaivoin puhelimen esiin.

Eero tuoksui hyvältä vieressäni, enkä hänen lämpönsä aistiessani nähnyt mitään estettä sille, etteikö yksi tyttö voisi vielä mahtuakin Jonnen luo yöksi. Sonjalla ei kestänyt kauaa. Ei myöskään auvoisen humalatilan saavuttamisessa. Hän oli pieni, siro, vaalea tyttö, joka rakasti tuon illan kaltaisia istujaisia. Jonnen polvi oli hetkessä vallattu, ja rakas keijukaiseni keikkui siinä kuin kesän hylkäämä heinä. Eeron käsi hipaisi kuin ohimennen pakaraani, kun nousin sohvalta ja ilmoitin poistuvani hetkeksi vessaan.

Eteisestä toiseen suuntaan löytyivät makuuhuoneet, kaksin kappalein. Kurkistin molempiin kuin varmistaakseni sänkypaikan itselleni.

Viileä ilma tulvahti jyhkeiden ovien takaa. Toisessa huoneessa oli leveä, upottavan näköinen parisänky, jonka jalkopäähän oli asetettu vanha, maalit yltään karistanut puupenkki.

Valoverho oli alhaalla, huone oli pimeä ja unettava. Kaksi valkoista yöpöytää ja kaunis, haaveideni mukainen kampauspöytä olivat antiikkityyliä nekin. Pienemmässä makuuhuoneessa oli kirjoituspöytä ja tuoli, sekä kapea sänky ja lautapelien sekä ohuiden satukirjojen valtaama kirjahylly. Arvatenkin pikku-Jonnen huone, hymähdin itsekseni.

Aika oli todellakin kulunut kuin siivillä. Meistä oli silmänräpäyksessä kasvanut jo miltei aikuisia. Vessasta palattuani koko muu kööri istui matolla keskellä olohuonetta.

Mona oli asettunut valkoviinilasinsa kanssa Mariuksen jalkojen väliin, tämä istui risti-istunnassa vastapäätä Jonnea, jonka vieressä kujerteleva Sonja dippaili juuri kylmiä nakkeja kermaviilikastikkeeseen. Eero siemaili boolia oluttuopista. Hän katsahti minuun ja taputti tyhjää paikkaa vierellään.

Keskellä iloisesti humaltunutta joukkoa nökötti tyhjä shampanjapullo. Isäntä talossa ja kaikkee, näytäs nyt mallia! Pullo kieppui kuin onnenpyörän osoitin, hidastaen pikkuhiljaa vauhtiaan ja pysähtyen lopulta osoittamaan suoraan Mariukseen ja Monaan.

Mona vilkaisi rakastaan olkansa yli ja nojautui lattialle kyynärpäidensä varaan, kuin päästäen Mariuksen pelikentälle. Marius kohautti olkapäitään irvistäen ja kohdisti katseensa Jonneen, joka sormeili hajamielisesti Sonjan reittä. Sitten hän kiersi kätensä eteensä nojautuneen Monan vyötäisille ja veti tämän takaisin syliinsä. Taas uusi hillitön naurukohtaus. Kun Sonja oli joutunut esittämään improvisoitua eroottista tanssia Eeron tuoman musiikin tahtiin, oli aika pyörittää taas.

Edellinen uhri hoippui takaisin paikalleen nousuhumalaansa lakkaamatta hymyillen ja päästi viisarin taas valloilleen.

Pullo pyöri keskellä rinkiä kuin villiintynyt kompassin osoitin, naurunremakka kimpoili lasin pinnasta ja helisi hirsiseiniin maalaten ne persikan ja vaaleanpunaisen sävyin. Pullonkaula pysähtyi lopulta osoittamaan kohti ristittyjä nilkkojani, pyörähtäen vielä muutaman raukean kierroksen itsensä ympäri.

Jäin katsomaan Sonjaa silmiin odottaen hänen julistustaan tehtävästä, joka minun tulisi suorittaa. Hän katsoi minua silmät sirrillään hymyillen humalaisen autuasta hymyään. Sonjan raapiessa päätään pojat vaihtoivat keskenään muutaman merkityksellisen katseen. Uteliaisuutta tihkuen ummistin kuitenkin silmäni muiden sitä vaatiessa, jääden epäluuloisena odottamaan mielenkiintoista jatkoa saamalleni epäilyttävän helpon oloiselle tehtävälle. Lyhyen sanailun ja armottoman kikatuksen päätteeksi tuli viimein hiljaista.

Humaltuneet aistini olivat täysin vailla ärsykkeitä, odottelin hiljaa suu hymyssä mitä muut olivat pääni menoksi keksineet. Tunsin läsnäolon jo ennenkuin hän kosketti minua. Uloshengityksen puhallukset tuoksuivat hyvältä, makealta, vieraalta valuessaan pitkin kasvojani kuin lämmin sokerivesi. En osannut odottaa suudelmaa. Se oli varovainen ja pehmeä, maisteli huuliani hellästi. Suuni raottui, ja kun tunsin kielenkärjen varovaisen kosketuksen huulteni sisäpinnalla, minun oli pakko vastata tuohon yllättävään hellyydenosoitukseen.

Viimeistään hajuveden hempeä tuoksu paljasti, kuka oli joutunut asialle. Pitkät hiukset laskeutuivat käsivarsilleni, sirot kädet reisilleni. Sonja vetäytyi sylistäni hymyillen. Tunsin kuumottavan punan nousevan poskilleni. Olin kyllä tietoinen tyttöjen tavasta suudella; vienoista liikkeistä, taidokkaasta huulten ja kielen käytöstä sekä mausta, jollaista ei pojan huulilta koskaan voisi maistaa. Olin lukiossa jakanut yhden villin yön muutaman parhaan ystäväni kanssa, mutta sen yön muistelemisen olimme julistaneet yhdessä pannaan jo aikoja sitten - ainakin niissä tapauksissa, kun muistelijat olivat kaikki selväpäisiä.

Palautin varovasti mieleeni sen yön. Olin kyllä pitänyt siitä, niin kummalliselta kun se kaikki parhaiden ystävieni kanssa oli tuntunutkin. Tuona yönä olimme jakaneet toisillemme kaikki loputkin salaisuutemme - ainakin melkein. Jotain oli jäänyt puolitiehen. Ois voinu jatkua vielä: Eero ja Jonne tuijottivat minua ja edessäni kyyhöttävää vaaleaa kaunotarta silmissään jotain sellaista, mitä voisi kuvitella näkevänsä autiomaassa matkaavien länsimaalaisten katseessa heidän saapuessaan vehreälle keitaalle muutaman päivän hiekan hengittämisen jälkeen.

Marius oli nojautunut tyttöystävänsä yli kuin päästäkseen siten lähemmäs jotain ennen kokematonta. Joku olisi saanut kelata hänen kielensä takaisin suuhun. Painoin leukaani aavistuksen kohti rintaani; paistoiko vaiettu salaisuus ja suhtautumiseni siihen kehoni kielestä noin selvästi..

Sonjan ilkikurinen, hellä hymy ryömi lattiaa pitkin ja kipusi vyötärölleni, uumalle, rintojen yli ja saavutti lopulta leukaperäni. Hän painoi hoikat sormensa kaulalleni, missä tunsin typertymiseen asti kiihtyneen pulssini, ja nosti kasvoni itseään kohti.

Hän painoi huulensa huulilleni uudelleen. En pystynyt sulkemaan silmiäni, en edes yrittänyt. Sonjalla oli kauniit, pitkät, kaarelle taivutetut ripset; hänen pieni nenänsä hipoi kevyesti omaani, joka sekin oli siro ja aavistuksen pysty.

Sonja ei suudellut minua rajusti, en kutsuisi sitä edes intohimoksi, vaan hellyydeksi. Hänen kosketuksensa oli niin pehmeä, että uskalsin hädin tuskin vastata siihen. Minusta tuntui, että voisin vastareaktiollani rikkoa jotain äärimmäisen herkkää.

Enkä missään nimessä halunnut häiritä sitä, mitä hän silloin teki. Saatko miia tehtyä jatkoa, aihe on mitä kutkuttavin. Aivan upeata ja kiihoittavaa. Kuin lihasmuistin herättelemänä, vanha muisto kohosi yllättävän elävänä mieleeni.

Olin omassa seurassani palannut siihen useinkin - ajatuksen tasolla, viattomasti, rehellisesti lainkaan kiihottumatta - mutta kuitenkin lämmöllä.

Jokin minua siinä oli aina kiehtonut, sillä en edelleenkään ollut päässyt irti kokemuksella leikittelystä. Se tuli aina puheeksi uusien tuttavuuksien kanssa, vähintäänkin sivulauseessa, puhuimmepa sitten seksistä yleensä, homoseksuaalisuudesta tai homopelosta.

Olin käyttänyt puheenparttani hyväkeni ja onnistunut useinkin luomaan nuorillemiehille tilanteesta niin voimakkaita mielikuvia, että olin saanut heidät kuin vahingossa sekaisin halusta.

Minä ja paras ystäväni - kellään en tuntunut olevan mitään sitä vastaan. Katsoin heitä silmiin, jokaista vuoronperään. Marius näytti siltä, kuin jonkun täytyisi kelata hänen kielensä takaisin suuhun ja kerätä silmät lattialta. Eeron lämpö tuntui väreilevän ilmassa ihoani hipoen ja Jonne oli saattanut hetkeksi unohtaa, kuinka hengitetään. Monan silmät kiilsivät oudosti, kun hän katsoi minua haastava ilme kasvoillaan. Ringin keskellä istui yhä Sonja, joka hymyili vaisusti.

Olisivatko nämä ihmiset salaisuuteni arvoisia? Mitä ystävyyssuhteellemme tekisi se tarina, jonka heille kertoisin? Se on vain Luonnon tie luoda jotain toista tietä kuin heteroseksuaalin ollessa kyseessä.

Luonto ei tee turhaa, Kaikella on Tarkoituksensa vaikkemme me sitä ymmärtäisikään on sen verran iso kokonaisuus planeetarin ja kosminen tilanne hahmottaa. En tykkää tappajista, varsinkaan komennetuista sellaisista oman tahdon luovuttaneet , mutta toki sympatiseeraan heitä ihmisinä, veljinä. Juokaahan kivennäisvettä niin ei keho kuivu liian kahvin ja viinan takia.

Naisen ääntely seksin aikana Olen siis itse nainen, jolla on näin 4kympin paremmalla puolella löytynyt ihan uusi vaihde seksielämässä. Aistien talo kokemuksia Terve! Rauhan mies ja hetero Ei voi mitään mutta ajatus on vastenmielinen. Sota on varmasti aivan kamaa ja järkyttävää en tiedä kun en ole kokenut , mutta että siellä sodan keskellä homoillaan vielä jotenkin yleisessä mittakaavassa.

Jos noin on niin en halua kuulla lisää. Mun puolesta saa jokainen olla seksuaalisesti mitä on, mutta ei kiinnosta pätkääkään kuulla niistä asioista. Eli ei yhtään penniä sotaveteraanien puolesta enää. Ja kun tapaa vielä noita eläviä sotaveteraaneja tänä päivänä, niin voi sanoa, että eivät mitään miellyttäviä ihmisiä ole. Osa on ihania, mutta toiset niin katkeroituneita, mutta sille löytyy sympatiaa, ei homoudille. Tuohan olis ihan lynkattava luuseri. En minäkään sinne ole joutunut,se johtuu iästäni.

Mutta olen sotaveteraanin poika. En usko pätkääkään noita sotajuttujasi, ovat mielikuvituksesi tuotteita. Ensinnäkin siihen aikaan suhtauduttiin homoihin niin kielteisesti, että homot jos niitä tuolloinkin oli, pitivät taipumuksensa visusti salassa.

Muussa tapauksessa oli vaarana että kaverit laskivat KP: Siksi toisekseen siellä oli se alinomainen hengenvaara, ei siellä varmaan ollu sexsi aisiat päälimmäisenä.

Kaikesta huolimatta jos jostain sattuman oikusta 2 homoa ois löytäny toisensa, niin missäpä ne ois sitä seksiä harrastanu kun ukkoja oli joka paikassa, yksityisyyteen ei ollut tilaisuutta missään. Kyllä ne asiat siinä taistelun tuoksinassa aina joskus olivat mielessä. Taipaleen lohkolla kovassa pakkasessa me nussittiin komppanian päällikköä korsussa kaminan päällä. Ensin luultiin, että hyvää teki kun niin huusi niin pirusti vaan sitten huomattiin kapteenin perseen palaneen.

Kyllä me naurettiin sitä monesti. Patruunat loppuivat kerran hyökkäysvaiheessa, joten naida pamautettiin ryssien komppania hengiltä. Siinä olivat meidän joukkueen kovimmat ja suurikullisimmat miehet heti pistin tanassa menossa päälle ilman eri käskyä.

Aloittajan otsikko voisi olla paremminkin tyyliin: Täyttä tulitusta pornorintamalla -Sexiveteraanin haaveilut. Tietty voi joillakin veteraaneilla ollut mennyt viime elonpäivinä fiktio ja todellisuus sekasin. Postraumaattisia kokemuksia varmasti riittää jaettavaksi. Te varmaan kaikki kuvittelette että se sota-aika oli just sellaista romantisoitua kuin jossain Tuntemattomassa sotilaassa. Homoja on aina ollut, niitä oli sodassakin. Ja todellakin homostelivat sellaisetkin, jotka eivät siviilielämässä sitä tehneet.

Joko olivat biseksuaaleja tai sitten homoja, jotka eivät voineet tai uskaltaneet siviilissä toteuttaa todellista seksuaalisuuttaan. Nuo Tomin tekstissä mainitut perheelliset miehet ovat aivan hyvin voineet olla jotain ihan muuta kuin heteroita, eihän sitä ennen jotain lukua voinut varsinkaan jossain maalla missään nimessä toteuttaa seksuaalisuuttaan.

Homot joko jäivät "vanhoiksipojiksi ja -piioiksi" tai sitten perustivat perheen ja näyttivät heteroilta. Aika tuskaista se on ollut siihen aikaan homoseksuaalin elämä, kun ei välttämättä tiedon puuttuessa itsekään tajunnut mikä tässä on kun ei se toinen sukupuoli oikein kiinnosta vaan tuntee vetoa omaan sukupuoleensa.

Niin ja siihen ettei siellä rintamalla ehtinyt tms. Kyllä sitä luppoaikaa oli aika ajoin ihan runsain mitoinkin, ei kukaan koko ajan etulinjassa ollut. Sodassa oli erilaisia rauhallisempia vaiheita. Ehdittiinhän niitä lottiakin siellä vikitellä ja venäläisnaisten kanssa lähempää tuttavuutta tehdä, miksei yhtä hyvin myös homostella. Luuletteko te pikkupojat todella, että rintamalla katsottiin kaverin kanssa jaettua himoa samalla tavalla, kun te katsotte? En ole itse ollut mutta avomielisesti voin kuvitella toisin.

Jos minä makaisin alituisessa kuolemanpelossa monetta vuotta kylmässä korsussa samojen tovereiden kanssa joiden kanssa olen selvinnyt päivä toisensa jälkeen, ja huomaisin kaipaavani jotain turvaa, johon takertua, jotain hetkellistä pääsyä pois siitä saatanallisesta paskasta, jotain parempaa, kun kahvikin on pelkkää korviketta ja leipä pettua, niin kyllä se aseveljen halaus, syli, lämpö ja viereen nukahtaminen olisi perkele vie parasta koko maailmassa. Jos ette sitä pysty myöntämään ja kuvittelemaan, niin te olisittekin niitä, jotka makaisitte kuolleina, koska pää hajoaisi.

Moraali homoudesta ja sen "vääryydestä" jäi varmasti monelta sotilaalta kotiin siinä samassa vaiheessa kun jäi moraali tappamisestakin. Sota on aivan eri tilanne kuin nyt rauhan ja politiikan ja kirkon aikakaudella. Se ei ollut edes aikakausi vaan jatkuva tilanne, joka vain oli päällä, ja päällä, ja päällä. Taidan mennä halaamaan parasta äijäkaveria ihan vaan siksi että voin ilman, että ällöttää.

Te tässä minua ällötätte. Että teidän hyväksyntänne voikin olla niin pienestä kiinni, kuin siitä, että sotilaat on rintamalla ottaneet sen ainoan tuen ja turvan ja hellyyden johon ovat voineet jokaisessa tilanteessa luottaa - toisen sotilaan. Veteraanit eivät teidän haaveiluanne, teidän hyväksyntäänne tai teidän rahojannekaan viimekädessä halua. Osa nauttikin siitä - sotimisesta siis puhun - ja osa jäi katkeroituneiksi, traumatisoituneiksi ja menneiden vangeiksi. Mitä vittua teillä on siihen sanottavaa?

No, jos tulee sota Eurooppaan, niin sittenpä nähdään pojat, miten se veikan syli tuntuu rintamalla kivalta.

..

: Seksinovellit suomi24 seksiä netistä homoseksuaaliseen

Seksinovellit suomi24 seksiä netistä homoseksuaaliseen Minua ei kiinnostanut panna, halusin tulla pannuksi. Mitään esineitä ei saa työnnellä eläinten sisään. Pippeli meni helposti suuhun ja toinen kives myös vahingossa. Ja joku muukin nainen ja jos on jotain omia kokemuksia, miltä on tuntunut olla astutuksessa mukana ym aiheeseen liittyvää. Se mitä aamulla tapahtui on aivan eri juttu. Kehoitan sinua ja homoudesta pitäviä tutustumaan tämän osaston Homot-otsikon alle kirjoitettuihin novelleihin. Se oli vetässy ensin Tequilapullon ja sitten sain rahdata sitä edestakas vessan ja takapihan väliä, kun se välttämättä halus ulos polttaan.
Seksinovellit suomi24 seksiä netistä homoseksuaaliseen Homo ccdate suomi hiusmallit pyöreät kasvot
TREFFIT GAY PORI HIERONTA LEVI 306

Seksinovellit suomi24 seksiä netistä homoseksuaaliseen

Seksinovellit suomi24 seksiä netistä homoseksuaaliseen

elokuu sosalka.netäkkiä toinen kavereista kysy onko meillä kummallakaan ollut . homoseksuaalinen = ihminen, joka tuntee . siirtää nettiin?. syyskuu vaihteeksi myös mies(homoseksuaalisesta) näkökulmasta kenellekäs se kunnia sitten kuuluu, jos itse olet kuitenkin jutun kirjoittanut?. marraskuu Ennen kun elettiin henkisesti taantumuksellisempia aikoja kuin nykyään, oli homoseksuaalisuus ja monet muutkin heteroseksuaalisuudesta. maaliskuu Seksielämämme vaimoni kanssa oli taantunut. Toki harrastimme sitä Samaa tekee netin lukematttomat lapsipornosivut. Jos uskotte noita. syyskuu Seksinovellit .. Sittenhän mut raiskattiin seuraavana kesänä ja seksihommat jäi paussille Lapsuus ja nuoruusajan leikeillä, ei mitään tekemistä homoseksuaalisuuden kanssa. . Nykyään ehkä netistä löytyy helposti tietoa. toukokuu Se tuli aina puheeksi uusien tuttavuuksien kanssa, vähintäänkin sivulauseessa, puhuimmepa sitten seksistä yleensä, homoseksuaalisuudesta. Seksinovellit suomi24 seksiä netistä homoseksuaaliseen