Kinkyt novellit seksi homoseksuaaliseen ilmoitukset

Kyllä orin kalu puoleensa vetää, vielä kun sen saa käsipelillä "toimimaan": Onneksi eräs naispuolinen ystäväni kiihottuu myöskin astutuksista ja siementen otosta. Häntä kiihottaa juuri oriin työnnöt, liikkeet ym.

Jotenkin oli sit luonnollinen jatkumo, että aloimme harrastaa seksiä yhdessä kun kerta sama jos ei harvinainen niin yleisesti ottaen salattu fetissi. Välillä harrastamme ihan perusseksiä, mut kyllä nuo astutukset ym on iso osa seksielämäämme.

Hänestä huomaa, ja hän on huomannut minussa eron perusseksin ja astutuskiihoituksen aiheuttamassa innossa. Miss Neiti; onko tullut lisää hienoja kokemuksia oriheppojen kanssa? Entä siemenet lentääkö puruille,vai otatko talteen ja maistelet myöhemmin tms. En kyl maistele sentään, annan rauhassa ruiskia pitkin lattioita. Käsille kyl on tullut, se on tuntunut hyvältä: Otan usein terskasta kiinni, kun tunnen et orilta tulee.

Paisuu ihanasti just ennen siemensyöksyä ja ne nytkähtelyt Miss Neiti, vieläkö orin kanssa täytyy käyttää sitä lämpökäsittelyä, vai riittääkö pelkästään naisen hellä käsi?

Keinovaginalla tapahtuva spermankeruussa,sen vaginan lämpötila on n. Annan lämpöä, mut onnistuu kyl ilmankin. On kait jotenkin yhdistänyt minun kädet siihen siemensyöksyyn, niin sen fiilikset on usein jo sen mukaiset. Välillä roiskinut jo suurin piirtein saman tien, kun olen ottanut terskan käteen ja hieman hieronut. Olen vain ajatellut, että ori nauttii siitä vielä enempi, kun on lämmintä kalun ympärillä. Tiedä sitten, olenko oikeassa.. On tosiaan muutenkin niin älyttömän kiihottunut, en ole ikinä kyllä nähnytkään niin kovaa erektiota.

Luulisin,että ori nauttisi siitä lämpökäsittelystä enemmän,koska se vastaa sitä tamman sisäistä lämpöä, mutta eiköhän se muukin kiihoitus tunnu siitä mukavalta, jos se varsinkin johtaa siemensyöksyyn.

Kyllä uskoisin näin myöskin. Mut on kyl muutenkin tosiaan hyvällä mielikuvituksella varustettu polle: Kokeilin muuten eräänä päivänä jotain uutta ja aika herkkua Olen aina välillä masturboinut siinä samalla kun hoitelen tuon hepan.. Täs erään kerran sitten kokeilin sen verran, että pujotin sen kalun jalkoväliini pimpsaani vasten. En koitttanutkaan sitä sisääni tietenkään, mut tosiaan halusin tuntea sen itseäni vasten. Samalla tyydytin sitä niin kuin ennenkin nyt oli lämpökäsittely mukana.

No kävin tietenkin itsekin niin älyttömillä kierroksilla, että tämä ori ehti laueta kalu jalkovälissäni. Mut tuntui kyllä hyvältä itsestänikin, kun tunsin tän kaiken. Et sitä sai mitä tilas Onneks asustelen yksin, niin ei tarvinnut selitellä tuollaista taharamäärää kenellekään. Niin sen orin kalu oli siis paljasta tavaraani vasten, että pudotin pöksyjä sen verran alas et sain tän patukan huulille.

Kun laittaa googleen haun. Kerro vielä miltä tuntui kun laukesi? Ihan vain mielenkiinnosta, koska pidän oreista yli kaiken,millainen se sinun orisi on onko se suomenhevonen vai joku lämmin puoli verinen? Onko sillä kookas kalu vai pieni jne. Kun leikit orisi kanssa hyväiletkö koskaan sen kiveksiä? Minun kokemukseni mukaan moni ori pitää kivesten hyväilystä ja pidän siitä itsekkin, koska tunne on samanlainen, kuin hyväilisi naisen rintoja.

Katseltiin muijan kanssa noita astumisia youtubesta aiemmin tänään. Ei helkkari, ei voi muuta sanoa: Meillä oli omat astutukset siinä samalla, joutu ottamaan hänet kolme kertaa ja luulen et kerta vielä kiellon päälle tänään; Ei sillä että hän valittaisi, päinvastoin, tykkää kun pimpsaa survotaan oikein kunnolla roiskeiden kanssa. Käytiin kyllä kierroksilla molemmat. Kyllä naiminen tuntuu mahtavalta noiden videoiden lämmittämänä.

Taisin olla jotain 16 v kun televisiosta tuli joku leffa, joka alkoi siten, että hevoset suoritti aktin. Se oli taitavasti kuvattu, ensin näytettiin tamman pillua, joka teki pumppausliikettä, ori tuotiin esiin ja sen valtavan pitkästä elimestä valahteli jo etukäteen "sitä. Lähikuvassa näytettiin, miten tamman pillusta alkoi valumaan spermaa ja ori aloitti pillun nuolemisen, sitä jatkui kauan, en sitten tiedä, saako tamma siinä orgasmin, mutta erit.

Muistan myöskin nähneeni telkusta leffoja, missä näytettiin astumisia. Eräs ranskalainen hevostilalle sijoittunut elokuva on jäänyt erityisesti mieleeni. Tämä oli joskus luvulla, olin aika nuori sälli silloin. Näissä kanssa näytettiin aika läheltä, kun ori sai hetken pakaroille lätkimisen jälkeen työnnettyä munansa tammaan ja alkoi pumppaamisen. Ja kuinka se puri lauetessaan tamman lapoja häntäänsä huiskutellen yms..

Harmi, kun ei näytetä näitä ko leffoja enää. En tiedä onko filmi sama, koska rva x. Elokuvan suomenkielinen nimi oli "Pedon vallassa" oikealta nimeltään, jos muistan oikein La bette, tai ainakin sinnepäin. Minulla on tuo elokuva nauhalla ja tarkoitus on kopioida se DVD. Voi muuten olla juuri tuo sinun mainitsemasi elokuva, En muista siitä hirveästi muuta paitsi juuri tyuon hyvin näytetyn astumisen. Ja siitä on tosiaan yli 20v kun olen sen nähnyt viimeksi.

Mut hyvä tietää tuokin leffa, jos vaikka löytyisi jostain divarista edes. Kaikki extramatsku, mitä on tarjolla, kelpaa kyl mulle. Oli se astuminen tia pelkkä orin seisokki. Ei tarvitse olla pelkän youtuben varassa. Levykauppa äxällä on varastossa ainakin muutama ko leffa. Nimellä Peto-La bète-The Beast. Pistin tilaukseen tänään, pitäis olla noudettavissa ehkä jo pe. On vissiin muutenkin aika roisi leffa vieläkin, vaikka on tehty luvulla.

Joo se on se sama, josta mainitsin. Ainakin TV versiosta oli sensuri poistanut sen seksiaktin pedon kanssa ,joka tapahtui suolla. Kerro oliko se mukana tuossa sinun versiossasi, sitten kun olet katsonut sen leffan. Sehän se, Pedon vallassa. Olisi ihan kiva saada jostain tuo alkupätkä siitä filmistä.

Oli melkoinen sokki myönteisessä mielessä nuorelle tytölle nähdä niin realistinen ja ammattimaisesti kuvattu tapahtuma. Erikoisesti se kalun työntyminen tamman sisään ja lopuksi pillun nuoleminen- täysi kiihottuminen oli kyllä valmis parissa sekunnissa: D Noin muuten, hevosen "se" on yksi niistä salaisista fantasioista, mitä päässä liikkuu. Levykauppa äx, sieltä löytyy.

Vkl katsoin ja siinä oli tää loppukohtauskin mukana, mis tän naisen peruukki jopa sai kunnon kyytiä; ja on aika hottis tää miss lane.. En tiedä onko youtubessa tätä alun astutusta, mut tosiaan levykauppa äxällä on vielä muutama kappale ko leffaa hintaan 6,95e: Et kannattaa ostaa ihan tuon astumisen takia jo. Mulla oli kyl kans keppi sekunnissa löysästä halkeamispisteessä tän alun astutuskohtauksen jäljiltä..

Yks mahtavimpia pätkiä tätä puuhaa mitä olen nähnyt: No hankkiko Rva x sen kyseisen elokuvan,kun se kerran oli saatavana. Ja onko Miss Neiti antanut hepalleen nautinnon hetkiä? No eipä tullut kuitenkaan hankittua, on varmaan kasetilla, eikä ole enää nauhuria. Olen kyllä, elämä etenee kuten tähänkin asti: Osaisiko kukaan sanoa pitäisikö ruuna peniksen hyväilystä?

Eihän se mielihyvän tunne varmaan ole hävinnyt mihinkään, jos vaikka halut on hävinneetkin palleroiden matkaan. Ja olen ainakin itse nähnyt ruunien joskus roikottavan ja jäykistelevän kalujaan samalla tavalla kuin oritkin.

Tämä on sekä orien,että ruunien kohdalla yksilöllistä. Kyllä ainakin oma ruuna ja moni muukin ruunakaveri piti kyseisestä hyväilystä. Kerro nyt hyvä Miss Neiti hieman millainen ori sinulla on. Itselläni oli aikoinaan montakin ori kaveria,ei tosin omia, mutta kuitenkin oli tilaisuuksia leikkiä niiden kanssa ja testata niiden käytöstä. Kun ori huomaa miten mukavalta se peniksen ja kivesten käsittely tuntuu niin ne on aina valmiita yhteistyöhön ja nauttivat käsittelystä.

Suomenhevonen, aika nuori vielä. Kyllä tämäkin aika pian "oppi tavoille", eikä tosiaan ole mikään hullu seksipeto silti. Minä pidän kaikista hevosista,mutta Suomenhevonen on kuitenkin kaikkein rakkain, se on vaan jotenkin läheisempi kuin muut. Varsinkin suomi orien vehkeet ovat useimmin näyttävämmät ja kookkaammat kuin lämmin ja puoliveristen. Toki noilla muillakin on eri kokoisia ja näköisiä elimiä, mutta suokeilla on usein värikkäämmät, kun taaas ruunikoilla on usein mustat tai hyvin tummat vehkeet.

Munkin mielestä Suomenhevosella on yleisesti ottaen isommat varustukset.. En tosin ole lämminveristen kanssa kovin paljoa ollut tekemisissä, mutta niihin "tuttuihin" verrattuna kokoero on selvä. Että suokeilla on paksumpi kalu useimmiten.

Tällä mun leikkikaverilla on aika älyttömän paksu ainakin tuntuu siltä , et mieluummin kyl käsittelen sitä.. Saa sit käden täyteen: Ja tuo väritys on kyl toinen mieluisa. Mun mielestä tuollainen laikukas kalu on todella kaunis. Ostin muuten tuon Pedon vallassa myöskin, on ollut kyllä iloa täs ilta-aikaan ja välipäivinä: Sais vaan jostain vaikk tunninkin mittaisen pätkän noita tilanteita hyvin kuvattuna.

Miss Neiti ja muutkin Naiset. Minulla ei noita-astutuksia ole kovin montaa videoituna. Jos Miss Neitiä tai muita naispuolisia kiinnostaa niin minulle voi toiveistaan kertoa.

Mulla kyllä on tota erektiomatskua paljon tarjolla jo livenäkin ja kuvattuakin matskua löytyy reilusti. Mutta katsotaan nyt, jos haluan lisää niin kyselen: Olikin aika raisua viikonloppuna, heppa kävi ylikuumana tauon jälkeen. Tuli luokse kalu pitkällä juoksujalkaa ja nippanappa ehdin aloittaa käsittelyn, kun tuli jo aikamoisella ryöpyllä: Eilen ja tänä aamunakin sitten otin takaisin tätä isännän "selibaattia" ja tänään nyt kävi sekin vielä, että kalu mekon helman alle, niin sai emäntäkin osansa; Mutta eipä voi valittaa: Tuolta maailmalta kuuluu tietoja, että zoofiliaa, eli eläinten kanssa seksuaalista touhuamista ollaan kieltämässä,joissain maissa ,ja varmaan jossain vaiheesa myös suomessa!

On olemassa tälläinen eläimistä pitävien foorumi, joka vaatii rekisteröinnin ja sinne-ei oteta ihan ketä tahansa, vaan aitoja eläinseksistä kiinnostuneita.

Siellä on muutama nainenkin rekisteröitynä,mutta pääosa on miehiä ja ajattelin jos sinuakin kiinnostaisi keskustella näistä asioista turvallisesti. Vielä kun se on mahdollista! Niin ja lisää naisia kaivattaisiin. Eli taitaa loppua sitten koko touhu Täytyy vaan sitten jatkossa olla varovaisempi. Jos jotain lakimuutoksia tulee, niin siihen menee vielä aikaa, eihän ne lait heti muutu, kun niitä suunnitellaan. Siis ei ne omaa toiminaa vaikeuta,kun on varovainen, mutta videoitten lataaminen ja hallussapito voidaan kieltää jne.

Mutta toisin kuin homoseksuaalisuus, mitä pidetään nykyään normaalina ja jopa terveenä taipumuksena, zoofiliaa pidetään vieläkin parhaimmassakin tapauksessa seksuaalisen käyttäytymisen häiriönä ja muutenkin suoranaisena sairautena, mikä vaatisi joka tapauksessa hoitoa.

Tiedä sit, missä se hoidontarpeen raja yleisesti ottaen tulkitaan olevaksi. Mutta joka tapauksessa, zoofilia voidaan luokitella eläinsuojelurikokseksi tai jopa eläinrääkkäykseksi. Vaikka tuskinpa tuo orin imutus vielä rääkkäystä on, tai edes tuo jos joku nainen hieroo jalkoväliään orilla, mut kuitenkin..

Sitä tiedä, millainen kontrolli tälläkin palstalla jo on, vaikka tätä ei näköjään sensuroida eikä ole kielletty.

Kaikkea sitä näkee 2. Tuolla brutal5 piste com sivustolla oli uskomattomia videopätkiä. Ihaa the donkey No onpa tässä istelläkin vähän kokemusta. Pari kertaa katsellut noita astumisia ja myöhemmin kultaani kuksiessa on kyl ajatus laukannut Lukisin mielelläni tarinoita asiasta.

Hyvät novellit ovat aina iloinen löytö. Ja käy ne kankeammatkin kokemukset. Niin, että lukisit tarinoita juuri aloituksen kaltaisista asioista? On niitä kyllä "tiskin alla" ja ovat koelukijoiden mielestä hyvin kiihottavia ja siksi ne on kyllä tarkoitettukin. Onko heposi vielä pysynyt kilttinä? Miss Neiti mikä on meno nykyään? Miss Neiti on varmaan myynyt heponsa. Vieläkö Miss Neiti on neiti vai rouvako nykyään.

Samat sällit kyselevät naisena Miss Neidin perään. Mut on kasvatettu siihen että seksi yhdyntä on kahden rakastavaisen ja vielä tarkemmin avioparin välinen juttu, ja aviomies onkin ainoa jonka kansss oon peittoja heilutellu tosin kokeiltiin jo kihloissa ekan kerran: Yks perustelu oli että koska ei oo vertailukohtaa seksistä muiden kanssa niin on helpompi pysyä tyytyväisenä puolisoonsa, jonka kuitenkin on valinnut ensisijaisesti muiden ominaisuuksien perusteella.

Tää on mun mielestä aika hyvä perustelu. Koko seksi on ollu mulle aikamoista opettelua ja vasta ihan muutaman kuukauden sisällä oon oppinu nauttimaan siitä edes vähän enemmän. Jopa niin paljon että oon pystynyt listaamaan mieheni lisäks peräti kolme muutakin tyyppiä, joiden kanssa voisin kuvitella yhtyväni ihan tosta noin vaan jos tilanne olis otollinen ja mä oisin sinkku.

Ketään näistä en ole tuntenut ollessani sinkku enkä varmaan ikinä tuu olemaan sinkku, joten realistista mahista muiden kanssa paneskeluun ei oo ollut eikä tuu. Ja ehkä ihan hyvä niin. En oo oikeestaan aikuisiälläni masturboinu, ja vieläkin hyvin harvoin herää oma-alotteisesti mitään seksihaluja. Ehkä asia ois toisin jos oisin pakottanu itteni opettelemaan homman nuoresta pitäen mut ennemmin kyllä luulen et se opettelu ois tietyllä tapaa tuhonnu mut.

Ihana kirjoitus, tätä olen odottanut! Tällaisia tekstejä naisten ja miesten pitäisi lukea, kuulla ja kertoa paljon enemmän. Olen miettinyt itsekin helppo-dilemmaa viime aikoina. Jos jotain haluaa ja siitä nauttii, mitä muuta voisi tai kannattaisi ollakaan? Mielestäni koko helppo-keskustelu heijastelee ennemmin vanhakantaista ajatusta siitä, että nainen olisi jotenkin epäseksuaalisempi osapuoli.

Ei helppous viittaa sanana aktiiviseen toimijaan, ottajaan ja haluajaan, vaan passiiviseen antajaan ja suostujaan. Naista on vähän höynäytetty, jos hän antaa helposti, ja mies on voittajana päässyt tavoitteeseensa. Jos naisen näkee oman seksuaalisuutensa iloisena toteuttajana, ei häntä pitäisi voida kutsua termillä helppo. Mutta ollaan silti ylpeästi helppoja ja otetaan termi omaksemme! Ja taidanpa huumorilla kutsua jatkossa ihania seksuaalisia miehiä helpoiksi ;.

Mä mietin itseasiassa myös tuota kirjoittaessani, että näistä ei tosiaan hirveästi puhuta; ja että ehkä pitäisi, jospa se helpon leima siitä - ellei häviäisi, niin ainakin muuttuisi negatiivisesta positiivisemmaksi!

Olen ollut helppo silloin kun se on ollut minun valinta. Valinnan olen tehnyt vapaaehtoisesti enkä yhtään hetkeä, panoa tai rakastelua vaihtaisi pois. Silloin kun en ole ollut helppo olen ollut varma ja silloinkin omasta tahdostani. Jos en ole tahtonut, olen laittanut jalkani kiinni, mutta onneksi olen tahtonut. Olen tahtonut ja minua on rakastettu, minua on vatkattu ja vanutettu.

Nyt antaudun vain yhdelle, kenties lopun elämäni, mutta aiempia antautumisia se ei huononna, ei poista eikä vähennä yhdenkään kohtaamisen arvoa ja merkitystä. Kaikki kannattavat naisten seksuaalisia vapauksia. Aina kunnes oma aviomies löytyy sängystä helpon naisen kanssa. Hahhah, siis sä kuvittelet että naiset kannattaisivat koko sukupuolensa alistamista ennemmin kuin yksinkertaisesti heivaisivat pettävät kumppanit?

Miten musta tuntuu, että sulla ei oo koskaan käynyt mielessäkään, että mies on ihan itse vastuussa tekemisistään Eeeii, paras vain kahlita kaikki maailman naiset, jottei luontaisesti vastuuta ja kontrollia vailla oleva aviomiesressukka vahingossakaan löydä mistään vapaata pillua. En, en kuvittele niin kuin sinä kuvittelet minun, yhden lauseen perusteella, kuvittelevan. Ihmiset leimaavat toisiaan, ja varsinkin naisia, se kai oli postauksen aiheena.

Osaatko sinä selittää näitä vääryyksiä, muullakin kuin että leimaajat on vaan tyhmiä, sikoja ja ei-suvakkeja? Oon aika nuori edelleenkin. Eron jälkeen nautin elämästä sinkkuna aikuisena.

Sitten oli eräs aiemmin tuttu silloin poika, jonka kanssa törmäiltiin ja pidettiin yhteyttä. Molemmat silloin menevää sorttia. Sitten jossain välissä tajuttiin että ei hitto, ei oo enää ok kertoa treffeistä muiden kanssa toisillemme. Päädyttiin seurustelemaan, nykyään 2 vuotta yhdessä, mutta sillon aikanaan MINUN seksihistoriani tarkoista luvuista ei koskaan puhuttu, mutta minulla laskettavissa kahden käden sormilla juuri ja juuri oli se joka aikoinaam häiritsi poikaystäväni. Ja poikaystäväni kertoi että aluksi häntä häiritsi minun historiani ja sen takia hän epäili minun kykyäni uskollisuuteen..

Minä en sinänsä halunnut kuulla enempää kuin olin kuullut. Mutta hyväksyin sen että menneisyys on menneisyyttä. C'mon, miksi naisen oletettu vähänkään elämästä nauttiminen olisi väärin? Mä olen oikea ujouden maisteri, en uskaltaisi nettideiteille koskaan.. Miehiä on kyllä tullut ja mennyt. Nyt kun ikää alkaa olla, meinaa oman ikäiset kumppanit olla sen verran laiskoja, että olen vakavasti harkinnut nuorempaa miestä.

Paitsi jos työpaikan ATK-vastaava vinkkaisi edes mihinkään suuntaan, lankeisin heti: Aivan mahtava postaus, kiitos tästä! Tällaisia kirjoituksia pitäisi olla enemmän, että kaikki "helpot tai vaikeat naiset" saisivat nauttia seksuaalisuudestaan ilman tuomitsemista ja kaikella rakkaudella.

Mulla on ollut onni tavata ihmisiä jotka on muuttanut käsityksiäni seksistä positiiviseen suuntaan ja herätteleet ajattelemaan lokeroiden ulkopuolelta. Elämästä pitäisi nauttia, miksei siis seksistä. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Minä olen näköjään kanssa huora, lutka ja jakorasia. Tai no huora en ole, sillä en ole ikinä ottanut seksistä maksua. Englantilaisia, irlantilaisia, pohjois-irlantilaisia ja skotlantilaisia.

Mitä minä olen saanut tästä kaikesta? Minä en missään nimessä edes haluaisi olla millään muotoa vaikea. Enpä olisi tuota itsekään paremmin voinut sanoa. Edellinen juttu Seuraava juttu. D Mutta kai on teoriassa mahdollista saada orgasmi ajatuksen voimalla, jos se kerran onnistuu myös nukkuessa vailla minkäänlaista fyysistä stimulaatiota Hauska, hyvä, voimakas ja tärkeä teksti.

Olen nyt ärsyttävä nipottaja pahoitteluni , mutta termit kuntoon: No kun mä just mietin että kumpi on kumpi - ja totta kai sitten valitsin väärin: Niin, kuinkahan moni mies on tullut ajateelleeksi, että on helppo tai pelkkä pano?

Tätä tekstiä lukiessani huomasin, että  a olisin halunnut sun listauksen jälkeen heittää sulle yläfemmat b mussa oli jossain salaisessa sopukassa paljon tiedostamatonta häpeää omaa seksuaalista historiaani kohtaan joka on vaikuttanut moneen asiaan elämässäni. Jokainen nauttikoon seksistä siten kuin parhaaksi katsoo: Eli komppaan termin omaksi ottamista! Ennen maa repee kun huora häpee: No nyt kyllä minä repesin.

SEKSITREFFIT HOMOSEKSUAALISEEN OULU AMATÖÖRI SEX

Kinkyt novellit seksi homoseksuaaliseen ilmoitukset

: Kinkyt novellit seksi homoseksuaaliseen ilmoitukset

BB INKA GAY ALASTONKUVAT HUVIOPAS TAMPERE RAVINTOLAT 986
HOMOSEKSUAALISEEN SEXSIREFFIT HELSINKI THAI MASSAGE Gay ihana kalu sexsi
Kinkyt novellit seksi homoseksuaaliseen ilmoitukset Ilmaiset sexi videot eturauhanen homoseksuaaliseen orgasmi
Pitkän raivokkaan naimisen jälkeen palasin taas takaisin. Hiljaisuuden vallitessa matkasimme ylös. Olin itse taustalla valmiina. Olen nainut savolaisia ja lappalaisia; tamperelaisia, lappenrantalaisia, ahvenaanmaalaisia — vahingossa varmaan joskus jopa turkulaisiakin. Pian siinä kävikin niin, että aina,k un näki minun saapuvan, tää ori laski kalunsa alas jo valmiiksi ja siinä sit leikittiin sen aikaa kun leikittiin. Puit sanoiksi sen, mitä itekin olen ajatellut ja mistä oon ajatellut kirjoittaakin, mut kirjoitit vielä hauskasti, nasevasti ja lyhyen ytimekkäästi: Juuri kun tunsin hänen keskisormensa pyllyreiälläni, toinen käsi irtosi käden varrestani.